снимка БулфотоКато подигравка определиха поведението на регионалния министър Виолета Комитова 

...
снимка БулфотоКато подигравка определиха поведението на регионалния министър Виолета Комитова 
Коментари Харесай

Протестиращи строители: Министър Комитова се подигра с нас

снимка Булфото

Като насмешка дефинираха държанието на районния министър Виолета Комитова  пътните строители, които през днешния ден стачкуват под прозорците на Министерство на регионалното развитие. Тя е била поканена на среща с представители на протестиращите.

Инж. Георги Златев - член на Контролния съвет на Браншова камара „ Пътища “ предизвести, че има заплаха пътищата през зимата да останат непочистени, съобщи БНР.

„ Освен нашите претенции досега за разплащане на отговорностите на страната, към този момент желаеме този министър, който е министър на градежите и който неглижира един цялостен отрасъл, който кани на среща и няма доблестта да слезе на тази среща и да приказва с хората, към този момент желаеме и нейната оставка. Този, който я е назначил, този, който я поучава, извънредно време да я махне от поста, който той не заслужава “, сподели инж. Георги Златев.

Искането на оставката на министър Комитова става на фона на митинг на пътни строители пред постройката на Министерството на районното развиване и благоустройството в София.

По-рано през днешния ден от Министерство на регионалното развитие предложиха споразумение, съгласно което дължимите от страната средства към пътностроителните компании да бъдат изплатени в рационален интервал напред - при договореност през бюджетите за 2022-ра и 2023 г.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР